Caută

Follow:

Poți returna orice produs achiziționat din magazinul online www.filocaliaobiectebisericesti.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, în acord cu prevederile Politicii de returnare a produselor și în conformitate cu legislația română, precum și cea europeană.

Dacă perioada de 14 zile expiră într-o zi nelucrătoare (sâmbătă sau duminică), termenul se prelungește automat până în următoarea zi lucrătoare.

Returnează produse urmând pașii de mai jos:

  1. Anunță intenția de retur direct în Contul de client sau prin email la adresa: comenzi@filocaliaobiectebisericești.ro sau la numerele de telefon 0764 876 700/ 0334 405 699.
  2. Pregătește produsele și documentele care atestă achiziția (de exemplul, factura). În cazul articolelor vestimentare ale căror dimensiuni nu corespund comenzii, ai posibilitatea de a le înlocui cu mărimea potrivită, în limita stocurilor disponibile sau poți alege un alt produs. În cazul în care valoarea noului produs este mai mare decât valoarea produsului comandat inițial, se achită diferența de plată.
  3. Returnează produsele prin orice firmă de curierat (exemplu: FAN Courier, Urgent Cargus, Nemo Express, GLS, etc.), la adresa: Bulevardul Unirii, nr. 4. Bacău, cu specificația Magazin Filocalia. Plata transportului retur este suportată de către client.

Filocalia – Magazin de obiecte bisericești este obligat să îți returneze banii în termen de 14 zile de la recepționarea produselor, dar rambursarea poate întârzia în cazul în care nu s-au primit produsele înapoi sau nu s-a făcut dovada că le-ai trimis.

În cazul în care decizi să returnezi produsul primit, nu îl utiliza! Nu poți utiliza produsele pe care le-ai primit decât după ce ai hotărât că rămân ale tale. În cazul în care înțelegi să valorifici dreptul de returnare, ai următoarele obligații:

  1. de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, cu eticheta originală, pentru a identifica produsul.
  2. de a returna produsul cumpărat nedeteriorat, fără defecte sau urme de utilizare, în starea în care ți-a fost livrat.
  3. Produsele achiziționate ca set trebuie returnate în aceeași formă.
  4. Cărțile tipărite nu trebuie să prezinte urme de uzură, pete, zgârieturi, pagini rupte, îndoite sau deteriorate prin udare, ardere etc. și să nu fie folosite accesoriile de care au fost însoțite (de exemplu, desigilarea CD-ului care însoțește cartea etc.).
  5. Cărțile înfoliate, în cazul în care au fost comandate mai multe exemplare din același titlu, pot fi returnate doar în folie, cu excepția unui singur exemplar, care poate fi desfăcut.

Back to Top